Зображення для новини Видавництво «Каменяр» відкриває нові імена

Видавництво «Каменяр» відкриває нові імена

07.02.2019

Нещодавно Львівське видавництво «Каменяр» презентувало збірку творів маловідомої поетеси з Львівщини – Катерини Савченко-Танчій, яка за трагічних обставин пішла з життя через кілька днів після поетичного дебюту.

Представити першу збірочку поетеси із назвою «Лишилась в серці таїна» у її рідне село в Миколаївському районі, де й проходила офіційна презентація, прибули чимало поважних людей серед яких – відомий письменник і журналіст Зиновій Суходуб, скрипаль-віртуоз Богдан Дворник, провідна акторка театру імені Марії Заньковецької -Тетяна Павленко.

Друзі та гості вже покійної письменниці з теплотою згадували про її скромність, щиру вдачу та великий поетичний талант. Зокрема, директор «Каменяра» Дмитро Сапіга, зазначив, що представлені у збірці поезії це, – «талановите словесно-образне підтвердження» прожитого поетесою життя, яке, незважаючи на труднощі, жінка сприймала як найбільший божий дар.

Під час цього заходу також стало відомо, що в планах видавництва випуск другої збірки цієї авторки. Однак, на разі стоїть питання про фінансування видання. Першу збірку було профінансовано спільними зусиллями поціновувачів таланту Катерини.

  • #презентація книги
  • #Савченко-Танчій Катерина

Коментарі

Коментарі відсутні...

Залишити коментар